Service en onderhoud

Service en onderhoud

Storingen en calamiteiten komen altijd onverwacht. Ze zijn een directe bedreiging van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Wilt u dus dag en nacht, zeven dagen per week kunnen vertrouwen op vakmensen die installaties perfect onderhouden en storingen zo snel mogelijk verhelpen?

Service en onderhoud

Storingen en calamiteiten komen altijd onverwacht en zijn een directe bedreiging van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Continuïteit en storingpreventie

Dankzij onze service- en onderhoudscontract, genaamd RTPreventie, nemen wij al uw zorgen wat betreft onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit handen. U sluit een op maat gemaakt contract af voor al uw elektrotechnische installaties, bijvoorbeeld voor een brandmeldinstallatie, hulp-oproepsysteem of noodverlichting. Zo rendeert uw installatie optimaal en verlaagt u uw exploitatiekosten.

Geen klant van RTP Elektrotechniek?
Geen probleem! Ook al is uw elektrotechniek door een ander bedrijf geïnstalleerd, wij bieden deze dienst aan voor zowel onze bestaande klanten als niet-klanten. Dus indien u problemen ervaart bij uw elektrotechnische installaties, kunt u altijd terecht bij RTP Elektrotechniek B.V.!

Onderhoud en reparatie door RTP Elektrotechniek

Met slechts één telefoontje op ieder moment van de dag een elektrotechnisch expert oproepen die zo snel mogelijk voor een oplossing zorgt. Wilt u dat ook? Samenwerken met de specialisten van RTP Elektrotechniek betekent:

  • 24-uurs service bij storingen;
  • Wij helpen iedereen bij storingen aan de elektrotechniek, klant of niet;
  • Dankzij RTPreventie nemen wij alle zorgen wat beteft onderhoud en reparatie uit uw handen;
  • Onze betrokken medewerkers houden rekening met uw bedrijfsregels en komen gemaakte afspraken na;
  • Zekerheid en veiligheid voor alles!

Wellicht ook interessante diensten voor u

Wilt u uw personeel zo veilig mogelijk laten werken in uw bedrijf?

Samenwerken

Heeft u interesse in onze dienst Service en onderhoud? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.