Bouw verpleeghuis Oranje Nassau's Oord vordert gestaag

Nieuws

Bouw verpleeghuis Oranje Nassau's Oord vordert gestaag

Nu de nieuwbouw van het psychogeriatrisch verpleeghuis te Wageningen in een vergevorderd stadium is, blijkt de beslissing om het gebouw eerst in 3D te tekenen een zeer effectieve beslissing te zijn geweest.

In de aanloopfase gaat wat extra tijd zitten maar het uiteindelijke grote voordeel is dat voordat je aan de uitvoering begint, je wéét dat alle installaties goed op elkaar zijn afgestemd. Dus tussentijdse aanpassingen of achteraf demonteren vindt nauwelijks plaats.

Qua installaties heeft RTP geprobeerd om alles overzichtelijk te installeren, zodat monteurs in de toekomst alles makkelijk kunnen onderhouden. Door onze deskundigen is onder meer een biodynamisch verlichtingsplan ontwikkeld en vervolgens geïnstalleerd, maar ook een toegangscontrolesysteem bij de medicijnkasten en een noodverlichtingssysteem.’

Nauwelijks tussentijdse aanpassingen of achteraf demonteren

In de loop van 2020 zal de oplevering plaatsvinden en zullen 126 bewoners hun intrek nemen in hun nieuwe appartementen. Deze appartementen vormen een onderdeel van het harmonieus geheel van nieuwbouw in combinatie met het huidige karakteristieke hoofdgebouw en het landgoed.

Wilt u meer weten over wat RTP voor u kan betekenen op het gebied van Utiliteit? Neem dan contact op.