Met 102 zonnepanelen gaat Victoria’25 voor duurzaam

Nieuws

Met 102 zonnepanelen gaat Victoria’25 voor duurzaam

RTP heeft in samenwerking met een aantal vrijwilligers van voetbalvereniging Victoria’25 uit Afferden een complete PV-installatie geïnstalleerd. De vereniging heeft niet alleen voor RTP gekozen omdat zij als hoofdsponsor de club een warm hart toe dragen. Maar ook omdat er volop mogelijkheden geboden werden om werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Aangezien de zonnepanelen op een plat dak werden geplaatst, was het voor de clubleden relatief eenvoudig en veilig om het frame inclusief de panelen te plaatsen. Niet alleen kostenbesparend maar voor de vrijwilligers ook een unieke ervaring om deel te nemen aan hun ‘eigen’ groene duurzame project. Uiteraard lag de verantwoordelijkheid en de uitvoering van de montage en het aansluiten van de omvormers bij RTP.

niet alleen kostenbesparend maar ook een unieke ervaring

Uitgangspunt was een zelfvoorzienende installatie. Met de zonnepanelen worden de veldverlichting van het speelveld en oefenhoek, het clubgebouw, de keuken inclusief tapinstallatie en alle apparatuur en de kleedkamers van elektriciteit voorzien. Een fantastische investering waar de voetbalvereniging nog jarenlang zijn vruchten van plukt.

Wanneer u meer informatie wilt over het besparen van energie middels het plaatsen van zonnepanelen kunt u contact met ons opnemen.