Opdracht "Herontwikkeling locatie Joachim & Anna''

Nieuws

Opdracht "Herontwikkeling locatie Joachim & Anna''

RTP heeft opdracht gekregen om in bouwteamverband het project “Herontwikkeling locatie Joachim & Anna van De Waalboog” in Nijmegen uit te voeren. Voor RTP betekent dit alle voorkomende werkzaamheden ten behoeve van de e-installaties, verdeelinrichtingen, brandmeldinstallatie, infraverlichting, terreinverlichting, glasvezel, noodverlichting, lichtinstallaties, camera en toegangscontrole.

Uitdaging is om het project zo veilig mogelijk en met zo min mogelijk verhuismomenten voor de bewoners te laten verlopen

Met de manier hoe de nieuwbouw wordt vormgegeven, loopt De Waalboog voorop in de trend waarbij ouderen langer thuis willen blijven en dus later bij hen komen wonen met complexere zorgvragen en meer crisisopnamen. De nieuwe klimaat neutrale woonomgeving met een echte dorpssfeer, een openbare entreeruimte en de brasserie waar bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar ontmoeten, dragen eraan bij dat de bewoners zich thuis voelen.

Aangezien er bij de bewoners sprake is van complexe ouderdomsproblematiek is het voor alle partijen een uitdaging om het hele traject dat gefaseerd plaats vindt, zo veilig mogelijk én met zo’n min mogelijk verhuismomenten te laten verlopen. Het project zal in fasen worden uitgevoerd waarbij voor de zomerperiode wordt begonnen met de eerste aanpassingen. De uiteindelijke oplevering zal in 2023 plaatsvinden.

Bent u geïnteresseerd in andere projecten uitgevoerd door RTP, klik dan hier.

Artist Impression: Caro van Dijk Architectuur Amsterdam