Uitbreiding werkzaamheden brandmeldinstallaties SOR

Nieuws

Uitbreiding werkzaamheden brandmeldinstallaties SOR

Reeds een groot aantal jaren voert RTP werkzaamheden uit voor woningcorporatie SOR. Tot op heden betreft het voornamelijk werkzaamheden ten behoeve van de brandmeldinstallaties van een 8-tal woongebouwen.

Opdracht voor 17 woongebouwen

Na een aanbestedingsprocedure heeft de SOR ervoor gekozen om de uitvoering van het totale onderhoud aan de brandmeldinstallaties en beheerwerkzaamheden terug te brengen tot 3 partijen. Een prachtig aandeel van 17 woongebouwen heeft RTP in opdracht gekregen en is hier uiteraard zeer content mee. Het contract heeft een looptijd van 1 jaar met de mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging met één jaar.

Niet alleen onderhoudswerkzaamheden maar ook het herstellen van geconstateerde gebreken

Voor RTP betekent dit niet alleen het uitvoeren van de beheerwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden aan de brandmeldinstallaties maar ook het herstellen van de geconstateerde gebreken aan de installaties. Tevens worden de maandelijkse OP-werkzaamheden door RTP uitgevoerd.

De SOR biedt een ‘thuis’ aan duizenden bewoners

Woningcorporatie Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam is opgericht in 1986 om ouderen in Rotterdam met een klein inkomen te helpen bij het vinden van een fijne en veilige woonomgeving; ‘Een thuis waar je jezelf kan zijn.’
Zo’n 7.500 huishoudens huren een woning van SOR. Zij wonen in één van de woongebouwen verspreid over de gemeenten Rotterdam, Nissewaard, Krimpen aan den IJssel, Oud-Beijerland, Brielle en Westvoorne. Daarmee is SOR de grootste gespecialiseerde woningcorporatie in deze regio.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van onderhoud, klik dan hier. Of u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.