Werkzaamheden Passewaaij te Tiel bijna afgerond

Nieuws

Werkzaamheden Passewaaij te Tiel bijna afgerond

Begin dit jaar is RTP gestart met de nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden ten behoeve van zorginstelling de ’s Heeren Loo Zorggroep - Passewaaij te Tiel. De instelling biedt een veilige woonomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het nieuwe gedeelte voorziet 10 cliënten van een eigen ruimte. Verder is er een gezamenlijke woonruimte en keuken en voor het personeel is er een kantoorgedeelte. Een aparte ingang biedt toegang tot het gezondheidscentrum.
De renovatie heeft betrekking op het woongebouw met 3 dagbestedingslokalen en 8 zorg studio’s. Zowel de dagbesteding als de studio’s krijgen een nieuwe inrichting.

Tot de werkzaamheden behoren het vervangen c.q. installeren van de complete elektrotechnische installatie, het plaatsen van een brandmeldinstallatie, intercom, noodverlichting, PZI en zonwering. Verder worden er ledige voorzieningen opgenomen voor de zorginstallatie.

Nadat de engineeringsafdeling onder behoorlijke tijdsdruk het een en ander heeft afgerond, is in januari met de montagewerkzaamheden gestart. Naar alle waarschijnlijkheid zal de oplevering van het project in de zomerperiode 2019 plaatsvinden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op utiliteitsgebied? Klik dan hier.