Over RTP

Over RTP

RTP Elektrotechniek B.V.
de naam achter 100 betrokken elektrospecialisten

Van een brandmeldinstallatie tot een volledig geïntegreerd industrieel proces: RTP Elektrotechniek staat al ruim 100 jaar steevast voor u klaar.

Wij leveren u eerlijk advies, heldere ontwerpen en een vakkundige installatie voor al uw elektrotechniek en datanetwerken. Terugkerende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunt u eveneens met een gerust hart aan ons overlaten.
Onze betrokken specialisten zorgen voor bovengemiddelde kwaliteit en houden daarbij rekening met de veiligheid in uw bedrijf. Wij kunnen u garanderen dat wij gemaakte afspraken altijd nakomen.

Jarenlange ervaring in utiliteit en telefonienetwerken

Onze medewerkers hebben ervaring in complexe elektrotechnische projecten in uiteenlopende sectoren. Dankzij onze jarenlange praktijkkennis vertalen wij uw wensen naar functionele oplossingen. Onze pijlers zijn het meedenken in de voorbereiding, flexibel handelen in de uitvoering en nazorg van een hoog niveau.

Joop Gommers en Peter de Waal

Als klant van RTP Elektrotechniek heeft u de zekerheid van een perfect uitgevoerde opdracht.

Geautomatiseerde industriële processen

Van een idee tot een geïntegreerde automatisering; RTP Elektrotechniek is een allround partner voor al uw industriële processen.
Wij weten hoe kostbaar uw tijd is. Met diverse certificaten in het bezit garanderen wij dan ook de zekerheid van een optimaal gepland en succesvol project. Onze monteurs houden hierbij rekening met uw regels, waardoor u op een verantwoorde manier inhoud kunt geven aan uw plichten.

Duurzaam energiebeheer

Per direct besparen op uw energierekening? Wij adviseren u graag over het gebruik van groene stroom en duurzame energiesystemen. Hiermee helpen wij het beste uit uzelf en uw bedrijf te halen. Zo werken we samen aan zekerheid voor alles.

Leren bij RTP

Bij RTP Elektrotechniek werken 100 betrokken medewerkers, allen met hun eigen expertises. Gedurende het jaar zijn er altijd jonge professionals en stagiaires bij ons actief. RTP is namelijk een erkend leerbedrijf en leren hen graag de kneepjes van het elektrotechnische vak. En andersom leren wij ook een hoop van hen!

Kennismaken met RTP Elektrotechniek?

Wilt u kennismaken met één van onze medewerkers? Of wilt u meer weten over de elektrotechnische kansen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Certificaten

Wij beschikken over de volgende elektrotechnische certificaten die aan de geldende ISO-eisen voldoen:

Downloads

Benieuwd naar onze kwaliteiten in de praktijk? Bekijk hieronder ook eens onze meest recente projecten.