Brandmeldinstallatie vervangen bij de SOR

Brandmeldinstallatie vervangen bij de SOR

  • Categorie
    Utiliteit
  • Opdrachtgever
    Stichting Ouderen Huisvesting
  • Plaats
    Rotterdam

Projectbeschrijving

In opdracht van Stichting Ouderen Huisvesting (SOR) heeft RTP de complete brandmeldinstallatie vervangen van woongebouw Aveling. Bij de oorspronkelijke installatie kwamen de meldingen van elke wooneenheid op 1 centrale installatie binnen. Met de vervanging van de installatie is er sprake van een individuele installatie per woning. De centrale gedeeltes zoals de hal en trappengat behouden de centrale brandmeldinstallatie.

Woningcorporatie de SOR biedt levensgenieters vanaf 55 jaar betaalbare huurwoningen in stadsregio Rotterdam. Eén van deze woongebouwen betreft De Aveling welke bestaat uit drie aaneengeschakelde woontorens gesitueerd boven een gevarieerd aanbod van winkels en voorzieningen. In totaal betreft het 150 woningen.

Voor meer informatie op het gebied van brandveiligheid kunt u hier klikken. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met onze Verkoopafdeling.

Foto's

Samenwerken

Heeft u interesse in onze dienst Utiliteit? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.