Het Rotsoord, een bijzonder schoolgebouw

Het Rotsoord, een bijzonder schoolgebouw

  • Categorie
    Utiliteit
  • Opdrachtgever
    Koninklijke Kentalis
  • Plaats
    Utrecht

Projectbeschrijving

RTP Elektrotechniek heeft in opdracht van Koninklijke Kentalis te Utrecht de (elektrotechnische) installaties voor de nieuwbouw van een onderwijsinstelling te Utrecht gerealiseerd. Het gebouw biedt onderdak aan 19 groepen leerlingen met een gehoorbeperking, een autistisch spectrumstoornis en/of spraak- en/of taalmoeilijkheden.

Buiten de 13 onderwijslokalen voor theorie zijn er ook 5 lokalen voor praktijkgericht onderwijs. Tevens voorziet het gebouw in voorzieningen zoals receptie, personeelsruimte, spreekkamers, werkplekken, magazijn etc.
Naast de school zijn er ook 2 gymzalen en een fitnessruimte gerealiseerd inclusief de benodigde kleed- en doucheruimtes, sanitair en bergingen.

Op het gebied van duurzaamheid is buiten een warmtepompsysteem, en een centraal energiezuinig ventilatiesysteem is er door RTP ook een energiezuinige verlichtingsinstallatie geïnstalleerd met een daglichtafhankelijke regeling.

Foto's

Samenwerken

Heeft u interesse in onze dienst Utiliteit? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.