Leveren secundaire kasten en panelen Alliander

Leveren secundaire kasten en panelen Alliander

  • Categorie
    Panelenbouw
  • Opdrachtgever
    Alliander
  • Plaats
    Nederland

Projectbeschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het leveren, assembleren en op locatie monteren en gereed maken van secundaire kasten, montageplaten en deurplaten, inclusief bijbehorend transport van en naar de stations. Deze kasten en panelen zijn onderdeel van de bewakings- en besturingssystemen (zogenaamde secundaire systemen) ten behoeve van 1 en 30kV schakelinstallaties.

Alliander is als netbeheerder verantwoordelijk voor de gas- en elektriciteitsnetten van de provincies Gelderland en Noord-Holland en grote delen van de provincies Flevoland, Friesland en Zuid-Holland. Zij zorgen ervoor dat de energie van opwekker of invoerder naar de eindgebruiker gaat. Bijvoorbeeld van windturbines naar huishoudens of naar laadpunten voor elektrisch vervoer. Daarnaast leveren steeds meer consumenten en bedrijven energie die ze zelf produceren terug aan de energienetten waardoor een wisselwerking tussen vraag en aanbod van energie ontstaat.

Foto's

Samenwerken

Heeft u interesse in onze dienst Panelenbouw? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.