Renovatie kerk, locatie Hartenberg 's Heeren Loo

Renovatie kerk, locatie Hartenberg 's Heeren Loo

  • Categorie
    Utiliteit
  • Opdrachtgever
    's Heeren Loo
  • Plaats
    Wekerom

Projectbeschrijving

In bouwteamverband met Bouwbedrijf Kreeft uit Ede en BAM Bouw en Techniek heeft RTP het kerkgebouw van ’s Heeren Loo op de locatie De Hartenberg te Wekerom gerenoveerd. Het bouwteam was middels een voorselectie tot stand gekomen.

Kerk krijgt diverse functies

Het kerkgebouw dateert uit de jaren zestig en is met behoud van het architectuurbeeld vernieuwd naar een duurzame en multifunctionele ontmoetingsplek. Het centrum biedt onderdak aan dagbesteding en is een leerwerkplek voor tenminste 86 cliënten. Daarnaast biedt het Hart een plek voor kerkdiensten, zijn er vergaderfaciliteiten, een lunchroom en een congrescentrum. (geschikt voor ± 300 personen).

Dagbesteding, ontmoeten, congressen, catering

De kerk op de Hartenberg is verbouwd tot ‘het Hart’ van de Hartenberg. Doordeweeks is het Hart een levendig ontmoetingsplek waar dagbesteding van cliënten wordt gekoppeld aan de bedrijfsmatige activiteiten zoals het congrescentrum. In het weekend is het een locatie voor ontspanning, ontmoeting en viering.

Van verlichtingsplan tot KNX gestuurde zonwering

RTP heeft alle voorkomende E-werkzaamheden uitgevoerd waaronder noodverlichting, ontruimings- en brandmeldinstallatie, voorzieningen voor netwerken, voedingen en een Miva-alarmering. Tevens is er een verlichtingsplan ontworpen met schakelplan waarin diverse scenes zijn verwerkt. De verlichting met Dali bestaat uit duurzame Led-verlichting en wordt, evenals de zonwering, door KNX gestuurd.

Foto's

Samenwerken

Heeft u interesse in onze dienst Utiliteit? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.