Telefonie oplossing mobicall

Telefonie oplossing mobicall

  • Categorie
    Telefonie en datanetwerken
  • Opdrachtgever
    's Heeren Loo
  • Plaats
    Druten

Projectbeschrijving

Dit project bestond uit het realiseren van een alarmoproepsysteem om de medewerkers de mogelijkheid te geven om, waar ze zich ook bevinden, collega’s te waarschuwen. Dit project werd ingezet met het nieuwe Mobicall systeem van RTP waarbij oproepen gecontroleerd en bewaakt kunnen worden verstuurd volgens een vooraf ingesteld schema.

Gaandeweg de installatie en oplevering kwam de flexibiliteit van het systeem steeds beter tot zijn recht. Vanwege de verschillende inzichten van de afdelingen kon Mobicall steeds aangepast worden waardoor uiteindelijk alle afdelingen op hun manier de alarmen om collega’s te waarschuwen konden versturen. Wat ook een belangrijk resultaat was dat door het opnieuw tegen het licht houden van alle nummers en lijnen er ook een aanzienlijke besparing op de vaste kosten en op de belkosten kon worden gerealiseerd.

Tijdens elk nieuw te realiseren project wordt altijd door RTP gekeken naar de telefoonlijnen en de kosten daarvan. Door de in de jaren opgebouwde ervaring kan RTP ook daar een gedegen advies in geven.

Foto's

Samenwerken

Heeft u interesse in onze dienst Telefonie en datanetwerken? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.