Winckelsteegh fase 4 en 5 te Nijmegen

Winckelsteegh fase 4 en 5 te Nijmegen

  • Categorie
    Utiliteit
  • Opdrachtgever
    Stichting Pluryn
  • Plaats
    Nijmegen

Projectbeschrijving

In opdracht van stichting Pluryn heeft RTP Elektrotechniek B.V. diverse werkzaamheden uitgevoerd bij de Winckelsteegh te Nijmegen.

Het project bestaat uit fase 4 (3 woongebouwen) waarbij woongelegenheid wordt aangeboden aan 12 cliënten per gebouw en uit fase 5 (dagbestedingsgebouw). Hiermee wordt de dagbesteding in totaal met 72 plaatsen uitgebreid.

RTP voert alle voorkomende E-werkzaamheden uit, waaronder: ontruimings- en brandmeldinstallatie, noodverlichting, toegangscontrole, audio-installatie, zorgbekabeling en verlichting. Tevens wordt er een compleet zonnepaneelsysteem geïnstalleerd met in totaal 104 panelen.

Stichting Pluryn is een landelijk werkende organisatie voor zorg en behandeling aan mensen met complexe zorgvragen en telt 11 hoofdvestigingen. Eén van deze vestigingen is de Winckelsteegh te Nijmegen en biedt plaats aan 170 kinderen en volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking, vaak in combinatie met ernstig meervoudige beperkingen en/of gedragsproblemen. Zij kunnen bij de Winckelsteegh terecht voor een woonplek, maar ook voor werk, dagbesteding, behandeling en vrijetijdsactiviteiten.

Voor meer informatie over utiliteitsprojecten klikt u hier.

Foto's

Samenwerken

Heeft u interesse in onze dienst Utiliteit? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.