Collega aan het woord

Collega aan het woord

"Ik ben begonnen als stagiair. Dankzij alle opleidingen die ik mocht volgen ben ik doorgegroeid naar 1e monteur. Ik begeleid en voer alle voorkomende (onderhouds) werkzaamheden uit bij diverse opdrachtgevers. De afwisseling en uitdaging spreken mij het meest aan in mijn werk. Je kunt jezelf continu blijven ontwikkelen. RTP investeert veel in scholing en ontwikkeling van personeel. Ik hoef het maar te vragen en ik kan die betreffende cursus volgen. Dat is voor mij veel waard, want daardoor kan ik mij verder specialiseren en groeien."
Tom van den Berg
Eerste Monteur

"Als personeelsfunctionaris geeft het me een positief gevoel wanneer ik een nieuwe collega kan verwelkomen. Nieuwkomers kiezen voor ons omdat ze het belangrijk vinden dat alles goed geregeld is. Niet alleen de werkvoorbereiding en planning, maar ook onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Van een collectieve zorgverzekering tot onze RTP-pensioenregeling en uitstekende studiemogelijkheden. Mooie projecten, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en natuurlijk onze eigen RTP-sfeer; als personeelsfunctionaris ben ik er trots op dat ik zo’n pakket kan bieden. Daarnaast schenkt RTP ontzettend veel aandacht aan de ontwikkeling en begeleiding van jongeren. Ik vnd het mooi om te zien hoe jonge jongens die met een petje op binnenkomen, uitgroeien tot volwaardige monteurs. Door hen op pad te sturen met ervaren monteurs zodat ze de fijne kneepjes onder de knie krijgen, leggen ze de basis voor een mooie loopbaan. De jongens moeten er natuurlijk wel voor willen gaan. Ook zij-instromers krijgen bij ons alle mogelijkheden en kunnen zo het vak ingroeien"
Louisà van Gaal
Personeelsfunctionaris - opleidingscoordinator

"Ik ben nu meer dan 25 jaar in dienst als calculator bij de afdeling Industrie en het bevalt mij nog steeds goed. Ik bereken o.a. de prijzen van elektrotechnische installaties en verzorg de offertes. Het is elke keer weer een uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor de klant en om die opdracht te scoren. RTP is een werkgever die mij veel flexibiliteit geeft op het gebied van invulling en tijdsindeling van de werkzaamheden. Deze flexibiliteit en de afwisseling in mijn werk maken dat ik het nog altijd prima naar mijn zin heb."
Mart van Rullen
Calculator

"Het grovere werk, de dikke kabels leggen, dat vind ik mooi. Woningbouw of kantoor, dat dunne spul, dat vind ik niks. Dat stop je weg achter een muur. In de industrie is het altijd ‘zichtwerk’: een ladderbaan tegen de muur, waar de kabels mooi recht in liggen, daar ben ik trots op. Ik zit ook niet graag vast op één plaats. Juist de afwisseling van steeds weer een ander project vind ik prettig. Soms ben je ergens met een week weer klaar en soms zit je ergens wel een jaar. Dat het varieert, dat houdt het leuk. Ik zit de ene keer op een extreem schone plek, bijvoorbeeld de melkpoederfabriek van Nutricia in Cuijk, en dan weer op een heel vieze plek, denk aan de kolencentrale in Weurt. We komen overal."
John van Deelen
Monteur Industrie

Werken bij RTP

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Reageer dan op één van onze vacatures!