Leren en werken

Leren en werken

Werken, maar ook leren

Werken bij RTP betekent ook leren bij RTP. Dat geldt voor de jonge schoolverlater die in de praktijk een echte vakman wil worden, maar ook voor de hbo-er die een uitdagende stageplaats zoekt. En natuurlijk ook voor de monteur die dankzij onze aantrekkelijke studiekostenregeling een mooie carrière binnen ons bedrijf wil maken.

Omdat we onze kwaliteit hoog willen houden, zijn we altijd op zoek naar jongeren die bij ons tot echte professionals uit willen groeien. De kans is dus ook klein dat we je nog laten gaan!

Stage

Bij ons zijn gedurende het jaar altijd een aantal stagiaires actief. Het gaat in bijna alle gevallen om een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) van diverse opleidingen uit de omgeving.

Leren en werken bij RTP

We zijn altijd op zoek naar jongeren die bij ons willen uitgroeien tot echte professionals.

Wij regelen de stages via de Vrienden van Elektro. Een samenwerking tussen vijf scholen en twaalf elektrotechnische bedrijven uit de regio, die mooie kansen biedt aan zowel de bedrijven als de leerlingen.

Kennismaken

Wil jij je carrière starten in de elektrotechnische branche? Of wil je stage komen lopen bij RTP Elektrotechniek? Dan komen we graag in contact met jou! Vul snel het kennismakingsformulier in en wie weet start jij je loopbaan bij ons!