Ontmoet het team

Ontmoet het team

Werken bij RTP betekent dat je je aansluit bij één van onze teams. Ieder team heeft zijn eigen specialiteit, gevormd door jarenlange ervaring en deskundigheid. Graag vertellen we wat meer over onze disciplines en waar onze ‘teams’ in uitblinken.

Team Industrie

Onze Industrie monteurs worden ook wel gezien als de ‘zware’ jongens binnen RTP. Zij zitten tenslotte op de grote industriële projecten, vaak wat verder van huis. Zij hebben te maken met veiligheidsprotocollen en bedrijfsgebonden voorschriften. Weten wat er van ze wordt verwacht in laboratoria, cleanrooms en productiebedrijven. Vooraanstaande bedrijven zoals: MSD, Teva Pharmachemie, Akzo Nobel, Nutricia Danone en Orgaworld behoren tot onze vaste relaties.

Team Utiliteit

Dit team heeft te maken met afwisselende projecten. Renovatie van een gemeentehuis, brandmeldinstallatie installeren in een zorgcomplex, aansluiten van een audio-en visuele installatie in een onderwijsinstelling. Het werkterrein van dit team is zeer divers. Dat deze monteurs ook een ‘zachte’ kant hebben, blijkt wel uit de vele, positieve reacties van zorginstellingen over de omgang van onze monteurs met cliënten. Bij de volgende relaties voeren we zeer regelmatig werkzaamheden uit: De Waalboog, Kentalis, Zorggroep Maas & Waal, Dichterbij, ’s Heeren Loo en Zideris.

Team Panelenbouw

Deze club monteurs werkt op onze locatie in Afferden waar ze een compleet ingerichte werkplaats inclusief testruimtes tot hun beschikking hebben. Dat ze op één plek gestationeerd zijn, wil niet zeggen dat de grens daar op houdt. De bedieningspanelen en schakelkasten hebben bestemmingen over de hele wereld, van China tot Rusland. De panelenbouwers werken onder andere voor: Alfa Laval Nijmegen B.V., Weiss Technik, Reddyn B.V. en Liandon

Team Service & Onderhoud

Je kunt wel zeggen dat dit de avonturiers binnen onze organisatie zijn. Zij weten ten slotte dikwijls niet wat de volgende dag, vaak zelfs dezelfde middag, brengt. Natuurlijk is er ook sprake van een stukje vastigheid want het uitvoeren van keuringen en onderhoudscontracten ligt verder van te voren vast. Maar dat ze beschikken over een flexibele instelling, is zeker.

Team Binnendienst

Communicatie tussen de afdelingen Verkoop, Calculatie, Engineering en Inkoop is intensief. Deze afdelingen samen vormen tenslotte de voorbereiding van een project. Onze Engineeringsafdeling werkt met de nieuwste versie van AutoCad. Tevens hebben we BIM specialisten in dienst. We willen onze relaties de nieuwste methodes aanbieden en geven ons personeel dan ook alle mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en bij te scholen.

Werken bij RTP

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Reageer dan op één van onze vacatures!